ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

 

Σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει στις πληροφορίες χρήστη το email σας θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την πορεία του αιτήματος σας. Σε περίπτωση αλλαγής κατάστασης του αιτήματος, θα ενημερωθείτε με σχετικό mail, θα κάνετε είσοδο με κωδικούς taxisnet στην πλατφόρμα όπου υποβάλατε το αίτημα και στην στήλη ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ θα δείτε σε ποια φάση βρίσκεται το αίτημα σας.

Αν δεν έχετε καταχωρήσει το email θα κάνετε είσοδο με κωδικούς taxisnet στην πλατφόρμα και θα ελέγχεται την κατάσταση του αιτήματος.

Αν γράφει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ τότε επιλέγεται το αίτημα και με διπλό αριστερό κλικ ανοίγετε το αίτημα που είχατε υποβάλει. Κάτω δεξιά θα δείτε ένα μεγεθυντικό φακό (όπου μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του πιστοποιητικού) και δίπλα ακριβώς ένα κάθετο βέλος όπου μπορείτε να ανακτήσετε και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το πιστοποιητικό. (ψηφιακά υπογεγραμμένο QR code).

Για οποιαδήποτε άλλη κατάσταση π.χ. ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  δεν μπορείτε να διορθώσετε την αίτηση και θα πρέπει εκ νέου να υποβάλετε αίτημα χωρίς την έκδοση νέου παραβόλου (αν αυτό είναι πληρωμένο και διαθέσιμο).